Keratine

Ben je op zoek naar mooi, glad, glanzend haar?  Genoeg van je pluizig en onhandelbaar haar? Van Frizzy naar mooi glanzend stijl haar? Dan is een keratine behandeling misschien voor u de oplossing! Nooit meer brushen? Stijl en verzorgd haar, geen borstel of stijltang nodig? Enkel wassen en drogen. 

Voor en na

Voor en na

Voor en na

Voor en na

voor en na keratine

voor en na keratine

Botox

Botox is een revolutionaire methode voor zacht, pluisvrij en gezond haar

De BOTOX-gel wordt op een heel klantvriendelijke manier toegepast.  Botox hair hydrateert, herstelt en voedt het haar.

Na een behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Het haar glanst, voelt zeer zacht aan en de botox heeft een anti-frizz werking.

BOTOX-herstel behandeling is geschikt voor elk haartype. Het is een eenvoudige behandeling en het resultaat is twee tot vijf maanden duidelijk voel- en zichtbaar. Het verandert niet je haar structuur zoals een keratine styling behandeling.

Het verschil tussen een botox en keratine:

Terwijl allebei de behandelingen dezelfde resultaten geven zit er toch een kleine onderscheiding in beide behandelingen. Beide behandelingen zorgen voor een zacht en pluisvrij glanzend resultaat. Door de behandeling zal uw haar makkelijk behandelbaar worden.

Een ander verschil is dat de botox behandeling intens diep in het haar dringt wat er voor zorgt dat het haar niet alleen gevoed wordt maar dat het ook hersteld wordt. Beschadigd haar wordt weer gezond.

Een keratine behandeling kan niet worden gebruikt voor heel erg beschadigd haar . De stoffen zorgen ervoor dat beschadigd haar kan breken en dus voor haaruitval kan zorgen.

Een keratine behandeling is geschikt voor dames en heren met dik gekruld haar of een slag in het haar dat door weersomstandigheden dof pluizig en moeilijk behandelbaar is geworden.

Ook is deze behandeling erg geschikt voor dames die hun haar verven of chemisch behandelen dmv straitening.

 Voor zwangere vrouwen en kinderen onder de 12 jaar word deze behandeling afgeraden.

De botox behandeling is echter geschikt voor elke haartype . Omdat er geen chemische stoffen tijdens de behandeling vrij komen kunnen ook zwangere vrouwen en kinderen van deze behandeling gebruik maken.

In tegenstelling tot de keratine behandeling zal botox de haren niet stijler maken enkel gezonder. 

Opmerkingen

mirthe janowski

08.08.2022 09:05

Welk merk van producten gebruikt u?

Meest recente reacties

28.09 | 09:28

Beste. Wat kost het om 2 banden weaves te plaatsen? En om de herplaatsing nadien? En het is voor lengte en volume.. mvg Jessica

08.08 | 09:05

Welk merk van producten gebruikt u?

23.05 | 18:25

Vandaag beentjes laten Waxen zie!!!
heel mooi resultaat!!!
Bedankt hiervoor Zoë Chevalier!!😘
Ps wist je dat je je Afspraken bij ChezZoe ook online kon inboeken🙂

04.11 | 13:29

Kan je me een afspraak maken in december voor de Golden sessie?

Deel deze pagina