Wimperextensions

Iedereen wil lange, volle wimpers. Elke ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange tijd niet wil lukken.

Dit is de oplossing!

OneByOne of naturel Volume 
*Prijs nieuwe set: 75 euro 
*Prijs bijwerking tussen 2 a 3 weken: 50 euro 
Vanaf 4 weken word een nieuwe set gerekend. 

Volume
*Prijs nieuwe set: 85 euro 
*Prijs bijwerking tussen 2 a 3 weken: 60 euro 

 

Wimperlifting

Wimperlifting is een behandeling waarmee de wimpers gelift worden. 

Na slechts 1 behandeling kan je weken lang genieten van mooie, lange, gekrulde en volumineuze wimpers. Dit alles, zonder dat de wimperkrultang of dikke lagen mascara er aan te pas komen. De wimperbehandeling laat de ogen en wimpers optisch veel groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling.

Het effect blijft 6 à 9 weken zichtbaar. 

Henna brows

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Wenkbrauwhenna kan vijf tot veertien dagen blijven zitten. Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf, gaat het bij browhenna in de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.