La Weave

La weave is de allernieuwste techniek waarmee gebruik word gemaakt van haarbanden dat ook geschikt is voor dun haar.

Op mijn facebookpagina staan meerdere resultaten.

Hoe worden ze in jouw haren geplaatst?

Bij deze techniek worden er kleine microringen met een silliconen bandje gebruikt. Deze ringen worden naast elkaar in het eigen haar vastgezet en vormt onze basis/houvast van onze hairweave.

Op deze ‘lijn’ van microringen worden de haarbanden vastgenaaid met een zijden draadje. Een groot voordeel is dat de ringen onder de haren zitten en dus nooit zichtbaar kunnen zijn.  Bij deze techniek word er dus geen gebruik gemaakt van hitte,lijm of strakke vlechten.

De 'la weave'  word ervaren als het zachtaardigste extensionsysteem. Vanaf de plaatsing gebeurd is, kan je meteen een lage staart maken. Na enkele weken zitten je extensions losser, doordat ze  gezakt zijn, kan je ze makkelijker omhoog trekken waardoor je in de meeste gevallen (niet altijd) een hoge staart/dot kan creëren.

Hoelang mag je ze dragen?

Het is wel belangrijk dat de extensions om de 4/8 weken (naargelang je haargroei) omhoog geplaatst worden. Gemiddeld zijn er 3 a 4  banden nodig om een mooie verlenging te creëren.

Deze techniek heeft als voordeel dat ze steeds opnieuw gebruikt kunnen worden. (je kan dus een pauze nemen en ze later terug laten inplaatsen). Het is dus niet meer nodig om telkens nieuwe extensions aan te kopen.  Extensions hebben als grootste voordeel dat ze herbruikbaar zijn. Wij voeren deze techniek alleen uit met ons huismerk , omdat deze een lange houdbaarheid hebben door hun goede haarkwaliteit. (12 a 18 maanden). 

Voor & Nadelen:

Voordelen:

De dunste haarband bevestiging
De nieuwste, beste weaving techniek op de markt
Ligt plat en aangenaam op het hoofd.
Meerdere malen herbruikbaar
Na het hoger zetten zit alles terug zoals nieuw.
Je kan een pauze nemen.
Mogelijk bij dun, kwetsbaar haar.
Je kan er clip on extensions van maken als je ze beu bent!

Nadelen:

Om de 4 a 8 weken moet je ze terug omhoog laten steken

Keratine extensions ( bonding extensions )

Dit is een alinea. Klik hier om eigen tekst toe te voegen en te bewerken. Hier kun je jouw bezoekers je verhaal en bijzonderheden over jezelf vertellen.

Zo worden ze bevestigd:

Keratine extensions zijn losse stringen haar die elk afzonderlijk op de haren bevestigd worden aan de hand van keratine bondjes. De keratine bindingen worden door middel van een speciale warmte tang in het eigen haar kort gesmolten, dan draaien we de gesmolte keratine rondom het haar zodat ze mooi zijn ingesloten. De warmte tang wordt minder warm dan de meeste stijltangen en kan geen kwaad voor het haar.

Doordat ze volledig dicht zijn, kan er geen shampoo, maskers, lak, haarvet; etc .. in de bindingen doordringen. Daardoor blijven ze langer zitten dan de andere systemen. Bij dit systeem moeten de extensions dus niet verzet worden.

Houdbaarheidsperiode

De houdbaarheidsperiode is 3/6 maanden (naargelang je haargroei). Dit systeem heeft normaal geen tussentijds onderhoud nodig. U hoeft dus niet terug naar ons salon te komen om ze omhoog te plaatsen. deze extensions zijn dus gemakkelijk omdat je deze enkele maanden kan laten zitten, maar je kan het niet hergebruiken.

Na de draagtijd zullen ze verwijderd worden, hiervoor gebruiken wij een speciale verwijdertang (zonder warmte) en een zachte remover. Hiermee bevochtigen we de extensionbindingen en de haarstringen komen los en schuiven van het natuurlijk haar af.

Je kan meteen nieuwe hairextensions laten plaatsen als je dat wil.

Voor & Nadelen:

Voordelen:

Ze kunnen maanden gedragen worden zonder tussentijds onderhoud.
Het zijn aparte lokjes die goed te verdelen zijn, waardoor je plaatselijk kan werken.
Een subtiel en  aangenaam systeem waar je je volledige draagperiode amper haarlokken van verliest.
U kan meteen zonder problemen de haren dragen in een staart/vlecht/dot/...
U ervaart geen problemen als er een extensionlok los zit of uitvalt.

Nadelen:

Kan dus niet opnieuw hergebruikt worden of omhoog geplaatst worden.
Ze moeten na enkele maanden verwijderd worden (verwijderkost).
Niet aangeraden bij kwetsbaar, breekbaar of zeer dun/weinig haar.

Realisaties

Ik Laat De Foto's Spreken....