Klassieke gelaatsverzorgingen

Express - verzorging
Reiniging / Peeling / Massage
*35 euro (35min)

Short Verzorging
Reiniging / Peeling / Masker / Massage
*50 euro (50min)

Short Verzorging met Chocolade masker
Reiniging / Peeling / Chocolade Masker / Massage
*55 euro (55min)

Relax verzorging
Reiniging / Peeling / Onzuiverheden verwijderen / Concentraat / Massage (gezicht, hals, décolté,..) / Masker passend bij jouw huidtype / Dagcreme  
*65 euro (65min)

Carbon Laser Peel

Carbon laser peeling is een nieuwe, veilige en effectieve methode voor een diepe reiniging en huidverjonging. Carbon laser peeling werkt van binnenuit waarbij de huid wordt gestimuleerd om collageen aan te maken daar waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Carbon laser peeling is eveneens zeer doeltreffend bij grove poriën, acné-littekens en het herstellen van een vette huid.

Carbon laser peeling is een veilige en pijnloze behandeling voor huidverjonging en huidverbetering met snel resultaat.

BB-Glow

BB·GLOW is een verjongende gezichtsbehandeling waarbij je huid egaler, zachter en gezonder wordt dankzij het BB crème effect. Het is geen foundation effect, de huidskleur verandert niet. Je huid heeft direct een verhelderend en porseleinen effect dankzij de krachtige, 100% veilige en natuurlijke ingrediënten. Behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen alsook voor alle huidtypes.

Een normale huid heeft 3 sessies nodig (2 à 3 weken tussen elke sessie). Verwijdert en reduceert pigmentvlekken, oneffenheden, sproeten en acne littekens. Reduceert verwijde poriën en andere onzuiverheden. Diep hydraterend en reduceert rimpels.

Deze behandeling bedekt en verbergt vlekken en oneffenheden niet, maar vervaagt en verwijdert ze geleidelijk. Verheldert ouderdomsvlekken en oneffenheden vanaf de eerste sessie, vermindert rimpels, behandelt verwijde poriën, verwijdert roodheid, zorgt voor helderheid en hydratatie ter verbetering van een doffe, vermoeide en uitgedroogde huid. 

Plasmalift

 "PLASMALIFTING" is een concept binnen de muren van ChezZoë voor iedereen die een ooglidcorrectie wil zonder chirurgische ingreep. Ooglidcorrectie zonder operatie! Plasma Lifting is de nieuwste behandeling op het gebied van anti-aging en huidlifting. Deze methode is het innovatiefste medische alternatief voor dure chirurgische ingrepen. De behandeling is veilig en geschikt voor alle leeftijden. Er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas. 

Uw gezondheidstoestand en conditie van de huid zijn zeer belangrijk. Tijdens een adviesgesprek bekijken we of u in aanmerking komt voor een behandeling en bespreken we samen met u wat de mogelijkheden zijn. Afspraken voor plasmalift kunnen niet online gemaakt worden. Er dient eerst een afspraak gemaakt te worden voor een intakegesprek. Deze kan u wel online inboeken. Na het intakegesprek hebt u de mogelijkheid om een afspraak vast te leggen.